www.lakasetterembudapest.hu
Szuterén Lakásétterem Budapest, 1158, Bezsilla Nándor utca 29. +36704540010 http://www.szuterenlakasetterem.hu Nyitvatartás P: alkalmanként
SZO: alkalmanként
Szuterén Lakásétterem (szerkesztés) Budapest, 1158, Bezsilla Nándor utca 29. +36704540010 http://www.szuterenlakasetterem.hu @szuterenlakasetterem Nyitvatartás: P: alkalmanként
SZO: alkalmanként

Közös érdeklődésünk a gasztronómia, szeretünk jókat enni, borozgatni és mellette hosszan beszélgetni. Egymással és másokkal. Szeretünk vendégül látni és örömet szerezni a finom ételekkel, egy nálunk eltöltött estével.

Mert meggyőződésünk, hogy az evés korántsem csak a jóllakásról és jóllakottságról szól, sokkal inkább közösségi élmény. Éppen ezért vacsoráinkkal a közösséghez tartozás élményét szeretnénk adni vendégeinknek, igazi beszélgetéseket, nevetéseket, egy közösen eltöltött este emlékét, erősödő vagy éppen szövődő barátságokat és ismeretségeket, finom ételek és nagyszerű borok mellett.

Vendéglátásunk során elsődleges szempont a magas minőség, ezt képviseljük az alapanyagok kiválasztásától, az ételek elkészítésén keresztül, a felszolgálásig.

Ha szereted a finom, friss alapanyagokból készült ételeket és a jó borokat, mindezek mellé pedig az egyedi kertvárosi hangulatot, várunk szeretettel Pestújhely régi villanegyedében található lakáséttermünkbe!

Az előre meghirdetett időpontokban megrendezett nyílt vacsora estjeinken 4-5 fogásos menüsort szolgálunk fel borkísérettel, szervezünk sörvacsorákat, élő jazz zenés vacsorákat kitűnő művészekkel.
Emellett fogadunk baráti társaságokat, családokat külön egyeztetett időpontban, egyedi ajánlattal, nyáron a kerthelyiségben is!

Rita & András

 

u.i.: A honlap készülőben

Hogy teteszett az étterem? Írd meg véleményedet!
Olvasd el más emberek véleményét!