www.lakasetterembudapest.hu
Capriccio lakásétterem Budapest, 1122, Városmajor utca 48/b 0620 550 4583 http://capricciolakasetterem.hu/ Nyitvatartás H: foglalás alapján minden nap
Angyalosy lakásétterem Budapest, 2040, csak annyi van írva hogy Budaörs 0630 864 2774 http://www.angyalosylakasetterem.hu/ Nyitvatartás
Capriccio lakásétterem (szerkesztés) Budapest, 1122, Városmajor utca 48/b 0620 550 4583 http://capricciolakasetterem.hu/ https://www.facebook.com/lakasetterem Nyitvatartás: H: foglalás alapján minden nap

A Városmajor utcában egy elegáns ház földszinti lakásában (ebben az évben - 2013. - elnyerte a "Best of lakásétterem" díját) van a mi lakáséttermünk, a CAPRICCIO LAKÁSÉTTEREM. Nincs állandó nyitva tartásunk, ide nem tudsz bármikor eljönni.

Mily meglepő: a lakásétterem egy lakásból lett kialakítva. A nappaliban van egy nagy asztal, ami köré ülnek le vendégeink, és egy 6 fős, kicsi különterem. A Képtárban találsz fotókat. A vacsorát általában 19 órakor kezdjük. Érdemes előtte 10 perccel érkezni. Így marad időd, hogy megismerkedj az asztaltársasággal.

Az ételek ekkora már majd mind készek, a befejezésüket végignézheted. A konyha akkora, hogy táncolni is lehetne benne, már ha nem lenne tele sütőkkel, főzőlapokkal, munkapultokkal, hűtőkkel. Ide is bejöhetsz, kérdezhetsz, kíváncsiskodhatsz, vagy ha kedved szottyan be is segíthetsz.

Az egész est alatt gasztro-show-val szórakoztatunk, beszélünk a borászokról, a borokról, miért pont ezt választottuk az ételhez, elmeséljük, miből, hogyan készülnek a fogások.

Éjfélig maradhatsz. Dohányozni csak az utcán lehet. Ruházat: kényelmes, dress code casual. Parkolás a Városmajor utcában, este 6-tól ingyenes.

Hogy teteszett az étterem? Írd meg véleményedet!
Olvasd el más emberek véleményét!